Q&A om Ultrapanelet

Betyder det, at jeg kommer med i et Ultra-program?

Ja, der er en mulighed for det. Det er dog ikke et krav, at man har lyst til at komme i et program (for eksempel Ultra Nyt), bare fordi man er med i Ultrapanelet. Man vælger helt selv, om man vil indsende videoer.

Hvis jeg sender et videoklip, betyder det så at jeg kommer med i en udsendelse?

Det er aldrig helt sikkert, hvem der kommer med i udsendelsen. Der vil nemlig altid være flere end dig, som sender et videoklip ind, og derfor bliver Ultra nødt til at vælge det klip, som passer bedst til resten af udsendelsen.

Hvad skal man filme?

Hver gang Ultra spørger dig, om du vil filme noget, skriver de tydeligt, hvad det handler om, og hvilke spørgsmål du skal svare på.

Skal man filme på en bestemt måde?

Ja! Det første tip er, at du skal vende din telefon, så den filmer på den brede led. Du kan tjekke Anna Lins guide til, hvordan man bedst filmer sig selv herunder:

Hvor ofte skal jeg tjekke panelet?

Du behøver ikke tjekke panelet hver dag. Hvis vi gerne vil spørge dig om noget vigtigt, eller høre om du vil filme et videoklip til os, sender vi dig en sms på din telefon.

Skal jeg spørge mine forældre om lov?

Det er altid en god idé at snakke med dine forældre/værger om, hvad du skal filme og måske få dem til at hjælpe dig med det. Vi laver dog en aftale med dine forældre/værger om, at du godt må filme dig selv uden at spørge dem om lov hver eneste gang.

Sker der noget, hvis jeg ikke indsender et videoklip?

Der sker ikke noget ved, at du ikke sender et videoklip ind. Du kan jo have andre planer, gå til sport eller have for mange lektier, og det forstår vi fuldstændig. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil være med i panelet.

Hvad hvis jeg ikke har lyst til at være med i panelet længere?

Du kan til enhver tid melde dig ud af panelet igen, hvis det ikke er noget for dig. Log ind på din personlige side for at afmelde dig eller find et link til afmelding i den e-mail, som dine forældre har fået fra os.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du skrive til os på ultrapanelet@dr.dk

OK, jeg er klar til at tilmelde mig Ultrapanelet nu!